Bellicher, de macht van meneer Miller gemist?

zo 28 nov 2010, 20:30

Voor deze uitzending van Bellicher, de macht van meneer Miller is geen beschrijving beschikbaar.

Uitgezonden: op Nederland 3

Aanraders

Reacties op "Bellicher, de macht van meneer Miller"

Over "Bellicher, de macht van meneer Miller"

Vierdelige thrillerserie naar de boeken van Charles den Tex rond de persoon Michael Bellicher (Daan Schuurmans). Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om 'feiten zo gunstig mogelijk te presenteren'. Hij heeft enkele ministers als klant. Alles waar hij van droomt, lijkt dan ook binnen handbereik. Totdat hij getuige is van een moord, ten onrechte verdacht wordt en zijn onschuld moet bewijzen. Michael blijkt zich midden in een internationaal schandaal te bevinden en zijn tegenstanders lijken er alles aan te doen om hem het zwijgen op te leggen. Michael zal terug moeten vechten: niet alleen met mooie woorden, maar ook met daden.

Heb je een uitzending van Bellicher, de macht van meneer Miller (Nederland 3) gemist? Op deze 'Bellicher, de macht van meneer Miller-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Bellicher, de macht van meneer Miller die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Bellicher, de macht van meneer Miller de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Bellicher, de macht van meneer Miller liggen bij Nederland 3, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Bellicher, de macht van meneer Miller.