Populaire uitzendingen

 • The Bold and the Beautiful

  The Bold and the Beautiful

  Amber vraagt om advies bij Stephanie vanwege haar financiële...

 • Genante Lijven

  Genante Lijven

  Realityprogramma over opvallende, gênante en schokkende ziektes....

 • Obese

  Obese

  Terugblik op kandidaten die kampten met morbide obesitas en aan een...

 • Met De Billen Bloot!

  Met De Billen Bloot!

  Voor deze uitzending van Met De Billen Bloot! gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Jochem Myjer: De rust zelve

  Jochem Myjer: De rust zelve

  Voor deze uitzending van Jochem Myjer: De rust zelve gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Cheat On Me

  Cheat On Me

  Realityprogramma waarin tien koppels hun relatie maximaal op de...

 • Had je moeten zien!

  Had Je Moeten Zien!

  Het is vandaag vrijdag en dat betekend: 'Bijna weekend! En omdat te vieren hebben wij een extra-lange...

Heftige zomercliff GTST

Met een heftige zomercliff komt er op vrijdag 8 juli een einde aan een succesvol seizoen van de RTL 4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. De laatste uitzendweek (4 t/m 8 juli), waar de schrijvers van GTST een jaar naar toe hebben gewerkt, staat deze keer in het teken van romantiek, verlangen en jaloezie. 

Eindelijk is het zover: Noud (Ruud Feltkamp) en Nina (Marly van der Velden) gaan trouwen. Terwijl Nina duidelijk last heeft van huwelijksstress en ze bang is dat details haar grote dag verpesten, heeft ze niet door dat Wiet (Pip Pellens) het echte gevaar voor haar geluk vormt. Wiet heeft haar zus Sjors (Inge Schrama) laten geloven dat ze zich bij het huwelijk van haar grote liefde Noud heeft neergelegd, maar niets is minder waar. In het geheim beraamt ze een plan om voorgoed van haar rivale Nina af te komen. Zonder na te denken over de gevolgen zet Wiet haar plan in werking. Een actie die grote gevolgen heeft voor alle bewoners van Meerdijk. 

Laura (Jette van der Meij) en Lorena (Gigi Ravelli) maken zich steeds meer zorgen om Jef (Bartho Braat). Sinds zijn vertrek naar het buitenland met Tanya (Mary-Lou van Stenis) hebben ze niets meer van hem vernomen. Ze hebben de hulp van Jack (Mark van Eeuwen) ingeroepen bij het traceren van de mysterieuze vrouw. Tanya, die inmiddels alleen is teruggekeerd naar Meerdijk en zich voordoet als Tineke, wordt er heel nerveus van dat ze haar steeds meer op het spoor zijn. Wanneer Lorena uiteindelijk het dossier van Tanya in handen krijgt, blijkt zij nog veel meer op haar kerfstok te hebben. Kan Tanya hen vertellen waar Jef is?

Maxime (Marjolein Keuning) schikt als haar grote vijand Nick (Christophe Haddad) terug blijkt te zijn in Meerdijk. Hoewel Nick beweert dat hij is veranderd en geen wrokgevoelens meer koestert jegens haar, gelooft Maxime niet dat hij nu ineens wel te vertrouwen is. Ook voor Charlie (Lieke van Lexmond) is de komst van de vader van haar kind verwarrend. Net nu zij en Rik (Ferri Somogyi) het vertrouwen tussen elkaar aan het herstellen zijn. Wat wil Nick van Maxime en Charlie? Is hij echt veranderd of is hij toch iets van plan?

Uitzending GTST: vrijdag 8 juli tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4. 

30-06-2011

Tags: Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), aflevering, gemist, uitzending, RTL 4