Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Carlo & Irene: Life 4 You "Aflevering 4"

Te gast zijn Tim Hofman van BNN en Kim-Lian van der Meij. Daarnaast zijn Johan, Ilse, Naziha en Johan uit het programma `Even Krap Bij Kas´ aanwezig. Tot slot zingen Niels Geusebroek en Jeroen van der Boom beiden hun nieuwe single.

Uitgezonden: op RTL 4

Aanraders

 • RTL Boulevard

  RTL Boulevard

  Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of...

 • Liveverslag van de finale tussen Michael 'Mighty Mike' van Gerwen,...

 • Cheat On Me

  Cheat On Me

  Realityprogramma waarin tien koppels hun relatie maximaal op de...

 • Had je moeten zien!

  Had Je Moeten Zien!

  Het is vandaag vrijdag en dat betekend: 'Bijna weekend! En omdat te vieren hebben wij een extra-lange...

Reacties op "Carlo & Irene: Life 4 You"

Over "Carlo & Irene: Life 4 You"

Carlo & Irene: Life 4 You is een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag wordt uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd op 6 september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. Hun presentatie veranderde daarbij niet noemenswaardig. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items. Vaste onderdelen zijn onder andere Sing It, de talentbattle, Dagmar de balanscoach, en natuurlijk worden elke week alle nieuwtjes en roddels over bekend Nederland uitvoerig besproken, op de bekende 'Carlo&Irene-manier' Seizoen 2 ging op 29 Augustus van start en nieuwe onderdelen in de show werden meteen geïntroduceerd. Bijvoorbeeld gezocht-gevonden en de zeurdeur.

Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You (RTL 4) gemist? Op deze 'Carlo & Irene: Life 4 You-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Carlo & Irene: Life 4 You liggen bij RTL 4, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You.