CSI: New York gemist?

CSI: New York "Blood actually"

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

Uitgezonden: op RTL 4

Aanraders

Reacties op "CSI: New York"

Nieuws rondom "CSI: New York"

Seizoen 7 van CSI: New York van start bij RTL 4

Maandag 11 april gaat in de 'Big Apple' het team doortastende forensische detectives tot het uiterste in het nieuwe, zevende seizoen van ' CSI: New York '. Nadat Stella Bonasera het team heeft verlaten, neemt Jo Danville (Sela Ward) het stokje van haar over. Zij heeft samen met detective Mack 'Mac' Taylor de leiding over het team deskundigen, dat met behulp van hightech apparatuur naar DNA,...

Lees verder...

Over "CSI: New York"

CSI: New York is een programma dat wordt uitgezonden door RTL 4. Over CSI: New York is helaas nog geen verdere beschrijving beschikbaar. Suggesties voor een informatieve beschrijving van CSI: New York kunnen worden ingestuurd via het contactformulier. Heb je een uitzending van CSI: New York gemist? Op deze 'CSI: New York-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van CSI: New York die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van CSI: New York de nieuwste uitzending online te zetten. De rechten van CSI: New York liggen bij RTL 4, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van CSI: New York.