De Club van Sinterklaas gemist?

De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende "Aflevering 5"

Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.

Uitgezonden: op RTL 4

Aanraders

Reacties op "De Club van Sinterklaas"

Over "De Club van Sinterklaas"

De Club van Sinterklaas is een programma dat wordt uitgezonden door RTL 4. Over De Club van Sinterklaas is helaas nog geen verdere beschrijving beschikbaar. Suggesties voor een informatieve beschrijving van De Club van Sinterklaas kunnen worden ingestuurd via het contactformulier. Heb je een uitzending van De Club van Sinterklaas gemist? Op deze 'De Club van Sinterklaas-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van De Club van Sinterklaas die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van De Club van Sinterklaas de nieuwste uitzending online te zetten. De rechten van De Club van Sinterklaas liggen bij RTL 4, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van De Club van Sinterklaas.