Expeditie Robinson gemist?

Expeditie Robinson "Aflevering 2"

Met een expeditie zonder Belgen kan geen enkele Robinson-vip zich meer verschuilen achter zijn of haar nationaliteit. Een van de sterkste spelers komt hierdoor geheel onverwachts voor een zeer onaangename verrassing te staan. Niemand wil het eiland verlaten, of hebben we nu al te maken met de eerste vip die op wil geven? De spanningen leiden tot een hoog oplopend conflict met een bijzondere...

Uitgezonden: op RTL 5

Aanraders

 • Wie Is De Chef?

  Wie Is De Chef?

  Kookprogramma waarin gepassioneerde koks om beurten thuis een diner...

 • SpangaS

  SpangaS

  Het lijkt erop dat Meral, Ren

 • Sterren Dansen op het IJs

  Sterren Dansen op het IJs

  Voor deze uitzending van Sterren Dansen op het IJs gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • De Bachelor

  De Bachelor

  Voor deze uitzending van De Bachelor gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Stop! Politie

  Stop! Politie

  Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en...

 • Had je moeten zien!

  Had Je Moeten Zien!

  Het is vandaag vrijdag en dat betekend: 'Bijna weekend! En omdat te vieren hebben wij een extra-lange...

Reacties op "Expeditie Robinson"

Nieuws rondom "Expeditie Robinson"

Expeditie Robinson 2011 bijna van start

Voor de 13e editie van de avontuurlijke RTL 5-realityserie Expeditie Robinson , te zien vanaf donderdag 1 september, reizen zestien bekende survivors af naar een nieuwe locatie in het noordoosten van de Filipijnen. Deze exotische plek lijkt de hemel op aarde voor presentator Sipke Jan Bousema, zangeres Do, fotomodel Sylvia Geersen, actrice Lauretta Gerards, acteur Patrick Martens, ex-bokser...

Lees verder...

Over "Expeditie Robinson"

Expeditie Robinson is een serie waar 16 mensen op een onbewoond eiland worden gezet en vervolgens daar moeten overleven. De Nederlandse Expeditie Robinson heeft zowel deelnemers uit Nederland als uit Vlaanderen. Expeditie Robinson wordt gepresenteerd door Eddy Zoey Het 1e seizoen van Expeditie Robinson werd uitgezonden op Net 5 en in Belgie op VT4. De presentatie werd in het 1e seizoen van Expeditie Robinson gedaan door Ernst Paul Hasselbach en Desire Naessens. Vanaf het 3e seizoen bestond werd Expeditie Robinson gepresenteerd door Ernst Paul Hasselbach en Roos van Acker. Het 6e seizoen van Expeditie Robinson stopte Roos van Acker met het presenteren van Expeditie Robinson. Na 5 seizoenen Expeditie Robinson op Net 5 en VT4 kocht John de Mol (Talpa) de rechten voor dit programma. Momenteel wordt het programma uitgezonden door RTL 5. Expeditie Robinson maakt 13 afleveringen met vervolgens een finale. Na elke uitzending worden er 1 of meerdere deelnemers weggestemd. In 2006 werden er 2 versies van Expeditie Robinson uitgezonden, in de 1e versie deden er alleen deelnemers mee die al eerder aan Expeditie Robinson hadden meegedaan. De titel van het programma werd toen ook Expeditie Robinson, De strijd der titanen. De 2e versie van Expeditie Robinson was een normale zoals men gewend was.

Heb je een uitzending van Expeditie Robinson (RTL 5) gemist? Op deze 'Expeditie Robinson-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Expeditie Robinson die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Expeditie Robinson liggen bij RTL 5, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson.