Feuten gemist?

ma 23 sep 2013, 21:25

Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Uitgezonden: op Nederland 3

Aanraders

Reacties op "Feuten"

Nieuws rondom "Feuten"

Tweede seizoen Feuten in de maak

Er kan weer worden gebrald, gezopen en gezooid. En er kunnen natuurlijk weer hertjes worden geschoten. Niet alleen door de sjaars die deze week intreeweek hebben, maar ook door iedereen die in het tweede seizoen Feuten speelt. Binnenkort beginnen de opnamen voor de dramaserie met ballen en BNN zoekt figuranten. Ben of ken jij een student die wel zin heeft om een beetje te figureren? Meld je...

Lees verder...

FEUTEN: Een nieuwe BNN serie met ballen

HANNA VERBOOM, TIM MURCK EN MANUEL BROEKMAN DUIKEN IN DE ARENA VAN HET STUDENTENCORPS Liters bier, dikke sigaren, de nodige seks en een uit de hand gelopen ontgroening. BNN zit middenin de opnamen van de nieuwe dramaserie Feuten. Daarin duiken acteurs Hanna Verboom, Tim Murck en Manuel Broekman in de arena van het studentencorps. De achtdelige serie is vanaf maandag 1 november om 21.15 uur...

Lees verder...

Over "Feuten"

Liters bier, dikke sigaren, de nodige seks en een uit de hand gelopen ontgroening. BNN zit middenin de opnamen van de nieuwe dramaserie Feuten. Daarin duiken acteurs Hanna Verboom, Tim Murck en Manuel Broekman in de arena van het studentencorps. De achtdelige serie is vanaf maandag 1 november om 21.15 uur te zien bij BNN op 3. Hanna Verboom, bekend van onder andere De Co-assistent, heeft het enorm naar haar zin op de set. Hanna: 'Feuten is een spannende, realistische serie waarin de rauwheid van het studentenleven wordt blootgelegd. Mijn personage is heel wat anders dan wat men van mij gewend is en daarom des te leuker om te spelen.' Naast Hanna zijn er hoofdrollen voor Tim Murck en Manuel Broekman. Tim speelde eerder in de serie Spangas. Manuel is het nieuwe, aanstormende talent bij BNN en 101.TV. Mark Furstner, Eindredacteur Drama BNN: "Het studentencorps is een prachtige wereld voor een serie, omdat iedereen wel benieuwd is naar zo'n gesloten club. Feuten put uit de geruchten die rond het corps wemelen: over de ontgroening, de feesten en de strijd om aanzien en macht." Feuten wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film. De serie wordt geregisseerd door Lourens Blok, Remy van Heugten en Hesdy Lonwijk.

Heb je een uitzending van Feuten (Nederland 3) gemist? Op deze 'Feuten-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Feuten die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Feuten liggen bij Nederland 3, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Feuten.