Het mooiste meisje van de klas gemist?

Het mooiste meisje va…

Voor deze uitzending van Het mooiste meisje van de klas is geen beschrijving beschikbaar.

Uitgezonden: op Veronica

Aanraders

Reacties op "Het mooiste meisje van de klas"

Over "Het mooiste meisje van de klas"

In het programma Mooiste meisje van de klas 2012, dat uitgezonden werd op Nederland 1, gaat presentator Jaap Jongbloed op zoek naar het meisje die in de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 een voorbeeld was voor meiden in haar omgeving en ook het hart van vele mannen harder liet kloppen. Wie was dit meisje? Waar kwam ze vandaan? Wat maakte haar zo bijzonder? Elke aflevering wordt gekeken waar de mooiste meisjes van de klas terecht zijn gekomen. Leraren, oud-klasgenoten en iedereen die toen een belangrijke rol in haar leven speelde komen aan het woord. Kenmerkend zijn de verrassende verhalen, herkenbare herinneringen, en het verlangen naar pure schoonheid die samenhangen met beslissingen in het leven.

Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas (Veronica) gemist? Op deze 'Het mooiste meisje van de klas-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Het mooiste meisje van de klas liggen bij Veronica, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas.