Holland's Got Talent gemist?

Het Beste Van Got Talent Worldwide "Aflevering 5"

Voor deze uitzending van Holland's Got Talent is geen beschrijving beschikbaar.

Uitgezonden: op RTL 4

Aanraders

Reacties op "Holland's Got Talent"

Nieuws rondom "Holland's Got Talent"

Holland’s Got Talent: De zomerhit van RTL 4

De meest uiteenlopende talentenjacht ter wereld en zomerhit van RTL 4, Holland's Got Talent , gaat vrijdag 15 juli weer van start. En dat Holland talent heeft was vorig jaar zomer al bij de familiezender te zien, toen de Nederlandse operazanger Martin Hurkens voor het oog van 2,6 miljoen mensen de amusementsshow wist te winnen. Inmiddels is een nieuw seizoen al weer in de maak en ook dit keer...

Lees verder...

Over "Holland's Got Talent"

Holland's Got Talent, ook wel afgekort als HGT is een talentenjacht die wordt uitgezonden op RTL 4, vroeger werd Holland's Got Talent uitgezonden op SBS 6. In Holland's Got Talent gaat men opzoek naar een nieuw talent, dit hoeft geen zanger of zangeres te zijn. De audities worden gehouden voor een groot publiek op een podium. Gorden, Partricia Paay en Dan Karaty vormen de jury van Holland's Got Talent en Holland's Got Talent wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Heb je een uitzending van Holland's Got Talent (RTL 4) gemist? Op deze 'Holland's Got Talent-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Holland's Got Talent die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Holland's Got Talent de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Holland's Got Talent liggen bij RTL 4, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Holland's Got Talent.