Knevel & Van den Brink gemist?

vr 30 aug 2013, 23:05

Talkshow met gasten uit de actualiteit, politiek, cultuur en sport. Het gesprek van de dag, ontwikkelingen in de politiek, gesprekken met gasten uit de wereld van showbizz en sport en persoonlijke gesprekken.

Uitgezonden: op Nederland 1

Aanraders

 • Huizenjacht

  Huizenjacht

  Voor deze uitzending van Huizenjacht gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Pauw & Witteman

  Pauw & Witteman

  Actuele talkshow Schrijver Chris Verburgh komt vertellen over zijn...

 • Lingo

  Lingo

  In het bekende woord- en taalspel nemen twee kandidatenteams het...

 • Masterchef

  Masterchef

  Voor deze uitzending van Masterchef gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Wat weet Nederland

  Wat weet Nederland

  Kennisquiz Kandidaten

 • Had je moeten zien!

  Had Je Moeten Zien!

  Het is vandaag vrijdag en dat betekend: 'Bijna weekend! En omdat te vieren hebben wij een extra-lange...

Reacties op "Knevel & Van den Brink"

Over "Knevel & Van den Brink"

Knevel & Van den Brink is een praatprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep en wordt op de televisie uitgezonden door de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Andries Knevel en Tijs van den Brink. Het programma wordt uitgezonden tijdens de zomerstop van Pauw & Witteman, op dezelfde tijd en zender, en wordt vaak ook met die talkshow vergeleken. In Knevel & Van den Brink wordt er gediscussieerd over actuele nieuwsonderwerpen met diverse gasten aan tafel, waaronder vaak een gast uit de politiek. De eerste uitzending was op 30 april 2007 en de laatste uitzending van het eerste seizoen was op 8 juni 2007. Het tweede seizoen was van 19 mei t/m 6 juni 2008 en van 11 augustus t/m 5 september 2008 (tijdens de Olympische Spelen). Het derde seizoen liep van 18 mei t/m 26 juni en van 17 augustus t/m 4 september 2009. Het vierde seizoen loopt van 17 mei t/m 11 juni en van 2 augustus t/m 3 september 2010. Het programma wordt elke werkdag live uitgezonden op Nederland 1 om 23:00 uur vanuit de EO-studio in Hilversum.

Heb je een uitzending van Knevel & Van den Brink (Nederland 1) gemist? Op deze 'Knevel & Van den Brink-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Knevel & Van den Brink die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Knevel & Van den Brink de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Knevel & Van den Brink liggen bij Nederland 1, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Knevel & Van den Brink.