Lingo gemist?

ma 30 sep 2013, 19:00

In het bekende woord- en taalspel nemen twee kandidatenteams het tegen elkaar op door het spelen van 5-, 6-, 7-, 8- en 10-letterwoorden.

Uitgezonden: op Nederland 1

Aanraders

 • Trauma Centrum

  Trauma Centrum

  Voor deze uitzending van Trauma Centrum gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Het kinderziekenhuis

  Het kinderziekenhuis

  Realityserie Kinderen hebben vaak een veerkracht waar volwassenen...

 • Chloe's Closet

  Chloe's Closet

  Chloe's Toverkast is de magische wereld van een lief en...

 • Bobo

  Bobo

  Bobo is een vrolijk, blauw konijn. Hij woont in een boomhut samen...

 • Strawberry Shortcake

  Strawberry Shortcake

  Welkom in Berry Bitty City, een speciaal wereldje onder een...

 • Had je moeten zien!

  Had Je Moeten Zien!

  Het is vandaag vrijdag en dat betekend: 'Bijna weekend! En omdat te vieren hebben wij een extra-lange...

Reacties op "Lingo"

Over "Lingo"

In het taalspel Lingo, dat nog dagelijks wordt uitgezonden op Nederland 1, nemen twee teams, bestaande uit twee kandidaten, het tegen elkaar op. Onder begeleiding van presentatrice Lucille Werner moeten de kandidaten zo spoedig mogelijk een zes-letterwoord (soms ook een tien-letterwoord) raden. Daarna grabbelen de kandidaten per ronde drie ballen uit de ballenbak, om deze vervolgens weg te strepen op hun Lingokaart. Zodra een team een rij van vijf getallen (horizontaal, verticaal of diagonaal kan uitwissen, halen ze LINGO. Het team met het hoogst aantal punten mag zich na afloop winnaar noemen en gaat door naar de finale. Inmiddels hebben al vele finalisten prijzengeld gewonnen. Studenten, familie, vrienden en onbekenden, iedereen heeft de mogelijkheid om zich op te geven voor deze populaire taalquiz, die al vanaf 1989 wordt uitgezonden.

Heb je een uitzending van Lingo (Nederland 1) gemist? Op deze 'Lingo-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Lingo die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Lingo liggen bij Nederland 1, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Lingo.