MaDiWoDoVrijdagShow gemist?

vr 27 mei 2011, 22:00

Voor deze uitzending van MaDiWoDoVrijdagShow is geen beschrijving beschikbaar.

Uitgezonden: op Nederland 3

Aanraders

Reacties op "MaDiWoDoVrijdagShow"

Over "MaDiWoDoVrijdagShow"

De MaDiWoDoVrijdagshow is sinds september 2010 een dagelijkse talkshow met Paul de Leeuw. In het programma worden dagelijkse nieuwsfeiten besproken en zijn diverse bekende Nederlanders te gast. Filemon Wesselink en voorheen ook Erben Wennemars staan Paul de Leeuw bij tijdens het presenteren. Op 30 augustus 2010 ging het programma van start met 707.000 kijkers, later, in oktober 2010 werden dat er per aflevering ongeveer 300.000. De show moet regelmatig plaats maken voor voetbal. Sinds het programma in vernieuwde vorm terug is, ligt het gemiddeld aantal kijkers rond de 450.000. De Leeuw heeft aangegeven met het programma te stoppen na het huidige seizoen, dat tot eind mei 2011 zal lopen, omdat hij behoefte heeft om over andere uitdagingen na te denken.

Heb je een uitzending van MaDiWoDoVrijdagShow (Nederland 3) gemist? Op deze 'MaDiWoDoVrijdagShow-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van MaDiWoDoVrijdagShow die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van MaDiWoDoVrijdagShow de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van MaDiWoDoVrijdagShow liggen bij Nederland 3, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van MaDiWoDoVrijdagShow.