Pauw & Witteman gemist?

vr 27 sep 2013, 23:05

Actuele talkshow Schrijver Chris Verburgh komt vertellen over zijn boek De Voedselzandloper. Hij legt uit hoe je door een bepaald voedselpatroon het verouderingsproces kan tegengaan.

Uitgezonden: op Nederland 1

Aanraders

Reacties op "Pauw & Witteman"

Over "Pauw & Witteman"

Het programma Pauw en Witteman is een programma dat wordt gemaakt door de VARA in samenwerking met de NPS en wordt uitgezonden op Nederland 1. De presentatoren van dit praatprogramma zijn Jeroen Pauw en Paul Witteman. Pauw en Witteman wordt dagelijks uitgezonden om 23:00 tot 23:55 uur op Nederland 1. In elke uitzending wordt er gepraat over actueel nieuws.

Heb je een uitzending van Pauw & Witteman (Nederland 1) gemist? Op deze 'Pauw & Witteman-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Pauw & Witteman die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Pauw & Witteman de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Pauw & Witteman liggen bij Nederland 1, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Pauw & Witteman.