Popstars gemist?

Popstars Finale: De Uitslag

Voor deze uitzending van Popstars is geen beschrijving beschikbaar.

Uitgezonden: op SBS 6

Aanraders

Reacties op "Popstars"

Nieuws rondom "Popstars"

RTL stopt mogelijk met X Factor

Een jaar geleden kondigde RTL 4 aan elke vrijdagavond met een talentenjacht te komen. Het blijkt een gouden zet, Holland's Got Tallent lokte kijkers van Nederland 1 terug, The Voice of Holland was het grootste succes van RTL 4 sinds jaren en X Factor is momenteel het best bekeken amusement programma op de vrijdagvond.  Toch is het niet zeker of X Factor in het schema van...

Lees verder...

Over "Popstars"

Popstars is de Idols opvolger van SBS 6. Popstars werd voor het eerst uitgezonden in augustus 2008 bij SBS 6. In 2008 waren de winnaars van Popstars Brandi, Steffie en Déon die de popgroep RED! vormden. De eerste singel die ze uitbrachten heette 'Step Into the Light'. In het seizoen 2009/2010 was Wesley Klein de winnaar van Popstars die meteen een hit scoorde met 'You raise me up'. Inmiddels is SBS 6 bezig aan het 3e seizoen Popstars. De presentatoren van Popstars zijn Gerard Joling en Nance Coolen. Popstars wordt elke vrijdagavond om 20:30 uur uitgezonden.

Heb je een uitzending van Popstars (SBS 6) gemist? Op deze 'Popstars-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Popstars die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Popstars de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Popstars liggen bij SBS 6, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Popstars.