RTL Boulevard gemist?

RTL Boulevard "Aflevering 186"

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

Uitgezonden: op RTL 4

Aanraders

Reacties op "RTL Boulevard"

Over "RTL Boulevard"

RTL Boulevard is een dagelijks televisieprogramma op RTL 4. Het is opgezet als het televisie-equivalent van een boulevardblad, dus met veel luchtige onderwerpen, nieuwtjes en roddels over sterren, mode en criminaliteit. Vanaf de start in 2001 was Beau van Erven Dorens de vaste presentator. Hij werd daarin bijgestaan door co-presentator Albert Verlinde en een dagelijks roulerende "deskundige". Van september 2005 tot juni 2008 werd het programma gepresenteerd door Daphne Bunskoek. Tegenwoordig presenteert Winston Gerschtanowitz het programma vast.

Heb je een uitzending van RTL Boulevard (RTL 4) gemist? Op deze 'RTL Boulevard-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van RTL Boulevard die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van RTL Boulevard de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van RTL Boulevard liggen bij RTL 4, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van RTL Boulevard.