SpangaS gemist?

ma 30 sep 2013, 18:57

Het lijkt erop dat Meral, Ren

Uitgezonden: op Nederland 3

Aanraders

Reacties op "SpangaS"

Over "SpangaS"

SpangaS is jongeren serie die wordt uitgezonden door NCRV. SpangaS gaat over een groep leerlingen op het Spangalis College waar ze van alles meemaken. Iedere speler van SpangaS heeft zijn eigen verhaal, deze verhalen spelen zich vooral af in en rondom de school. De leerlingen van het Spangalis College komen in aanraking met liefde, vriendschap, overlijden, eenzaamheid, homoseksualiteit, verdriet, scheiden, discriminatie en toekomstdromen. SpangaS probeert onderwerpen op een luchtige manier bespreekbaar te maken wat voorheen weinig gebeurde in jeugdseries. SpangaS trok het eerste seizoen zo'n 200.000 kijkers per aflevering. De kijkers van SpangaS zijn tussen de 9 en 12 jaar. SpangaS is inmiddels ook in Duitsland en Zwitserland uitgezonden. Sinds september 2010 wordt spangas om 19:00 uur uitgezonden en vult hiermee het gat op dat is ontstaan door het wegvallen van Onderweg naar Morgen.

Heb je een uitzending van SpangaS (Nederland 3) gemist? Op deze 'SpangaS-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van SpangaS die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van SpangaS liggen bij Nederland 3, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van SpangaS.