Spoorloos gemist?

Afrekening met het verleden (ma 7 okt 2013, 21:15)

De jeugd van Maribel (27) en Leandro (26) was ronduit beroerd. Broer en zus werden als peuter in Costa Rica door de kinderbescherming weggehaald bij hun moeder wegens ernstige verwaarlozing. Na een behoorlijke tijd in het ziekenhuis te hebben gelegen, k

Uitgezonden: op Nederland 1

Aanraders

Reacties op "Spoorloos"

Over "Spoorloos"

In het programma Spoorloos, dat wordt uitgezonden op Nederland 1, gaat presentator Derk Bolt op zoek naar bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren, of die elkaar niet eerder hebben gezien. Zolang de nieuwe KRO-Spoorloos-reeks nog niet op televisie is, maandag 16 april 2012 start het seizoen, bieden eerdere afleveringen een overzicht van bijzondere familie verhalen. Vanwege blijvende belangstelling - jaarlijks ontvangt de redactie duizenden reacties – bestaat Spoorloos al meer dan een eeuw. Inmiddels is het televisieformat aangepast aan de huidige tijdgeest, wat niet vreemd is, gezien de eerste uitzending op 2 februari 1990 startte. De opnames vinden plaats in de woning van de ‘zoeker’ en worden ondersteund met video-boodschappen, waarmee ‘degene die men zoekt’ op de hoogte wordt gebracht. De reportage, bestaande uit een zoektocht en emotionele hereniging, gebeurd vaak in het land van herkomst van de biologische familie.

Heb je een uitzending van Spoorloos (Nederland 1) gemist? Op deze 'Spoorloos-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Spoorloos die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Spoorloos liggen bij Nederland 1, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Spoorloos.