The Bold and the Beautiful gemist?

The Bold And The Beautiful "Aflevering 6012"

Amber vraagt om advies bij Stephanie vanwege haar financiële situatie. Bill is er steeds meer van overtuigd dat Amber met opzet Liam probeerde te doden. Thomas en Dayzee bespreken de huidige status van hun relatie. Bill doet een schokkende bekentenis bij Steffy en nodigt Amber uit in zijn nieuwe huis in Malibu.

Uitgezonden: op RTL 8

Aanraders

 • Goede Tijden, Slechte Tijden

  Goede Tijden, Slechte Tijden

  Lorena probeert een verdachte ontdekking in haar voordeel te...

 • Oh Oh Cherso

  Oh Oh Cherso

  Realityserie waarin Jokertje, Sterretje, Barbie en de rest van de...

 • Achter Gesloten Deuren

  Achter Gesloten Deuren

  Voor deze uitzending van Achter Gesloten Deuren gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Beschuldigd

  Beschuldigd

  Voor deze uitzending van Beschuldigd gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Had je moeten zien!

  Had Je Moeten Zien!

  Het is vandaag vrijdag en dat betekend: 'Bijna weekend! En omdat te vieren hebben wij een extra-lange...

Reacties op "The Bold and the Beautiful"

Nieuws rondom "The Bold and the Beautiful"

RTL 8 nieuwe thuisbasis The Bold And The Beautiful\'

De Nederlandse kijkers kunnen de belevenissen van Eric, Stephanie, Ridge en Brooke in The Bold And The Beautiful blijven volgen. De Amerikaanse soap, die een trouwe schare fans kent, is vanaf maandag 31 januari op doordeweekse dagen te zien bij RTL 8. The Bold And The Beautiful is voor RTL een vertrouwd programma; van 1990 tot 2006 was de meest bekeken soap ter wereld te zien bij RTL 4....

Lees verder...

Over "The Bold and the Beautiful"

The Bold and the Beautiful is een Amerikaanse soapserie. De soap draait om de "haute couture"-families Forrester en Spectra. Intriges, schandalen, scheidingen, huwelijken en dergelijke domineren de soap. De serie speelt zich af in Los Angeles, Californië, wordt in bijna 130 landen bekeken en is veruit de meest bekeken soap in de wereld. De productie is in handen van het Amerikaanse bedrijf Bell en wordt in de VS uitgezonden door Columbia Broadcasting System (CBS). In Nederland wordt de serie door SBS 6 en in Vlaanderen door VIJFtv uitgezonden. In Vlaanderen is de serie bekend onder de Nederlandstalige naam Mooi en meedogenloos terwijl men er in Nederland voor koos de originele titel te behouden. SBS 6 stopt met het uitzenden van de serie na 22 december 2010. [1] De soap is elke werkdag te zien. De serie begon in de VS op 23 maart 1987 bij CBS. In tegenstelling tot de meeste andere soaps die inclusief reclame ongeveer een uur duren duurt The Bold and the Beautiful slechts een half uur, waardoor de cast ook niet zo uitgebreid is als bij andere soaps.

Heb je een uitzending van The Bold and the Beautiful (RTL 8) gemist? Op deze 'The Bold and the Beautiful-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van The Bold and the Beautiful die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van The Bold and the Beautiful de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van The Bold and the Beautiful liggen bij RTL 8, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van The Bold and the Beautiful.