The Kardashians gemist?

aflevering 8 (seizoen 2)

Voor deze uitzending van The Kardashians is geen beschrijving beschikbaar.

Uitgezonden: op Net 5

Aanraders

Reacties op "The Kardashians"

Over "The Kardashians"

The Kardashians gaat over de zusjes Kardashian waar Kim, Khloé en Kourtney onder vallen. De zusjes Kardashian zijn bloedmooi en hebben een goed gevoel voor humor, maar hebben ook regelmatig flinke ruzie. De Kardashian hebben een glamourleven en gaan om met veel beroemheden. Naast dat ze elk feestje dat er is langsgaan moeten ze ook nog van fotoshoot naar fotoshoot rennen. Kim Kardashian is laatst uitgeroepen tot een van de meest sexy vrouwen van we de wereld. Kim, Khloé en Kourtney hebben ook nog eens een turbulent liefdesleven.

Heb je een uitzending van The Kardashians (Net 5) gemist? Op deze 'The Kardashians-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van The Kardashians die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van The Kardashians de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van The Kardashians liggen bij Net 5, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van The Kardashians.