Populair op Nederland 1

Nederland 1

Nederland 1 is één van de drie zenders van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep). Het eerste televisiekanaal in Nederland was Nederland 1 en ging op 2 oktober 1951 uitzenden. De netcoördinator van Nederland 1 is momenteel Marcel Peek. De Slogan van Nederland 1 is "Samen op 1".

Nederland 1 programmering

Nederland 1 zendt programma's uit voor een zeer brede groep mensen. Zo kan je op Nederland 1 spelletjes, drama, comedy en hele shows zien. Het programma TweeVandaag is van is van Nederland 2 naar Nederland 1 verhuisd en heeft daarom ook de naam EenVandaag gekregen. Wanneer er een ramp gebeurd en er behoefte is aan een extra journaal, dan wordt deze ook uitgezonden op Nederland 1, het is de calamiteitenzender van Nederland. Naast dat Nederland 1 een calamiteitenzender is zendt het ook belangrijke gebeurtenissen uit, zoals bijvoorbeeld Prinsjesdag, Koninginnedag, de Olympische Spelen, het WK Voetbal, de Algemene Beschouwingen en het dagelijkse NOS Journaal.

Nederland 1 Gemist

Op deze pagina vindt je alle uitzendingen van Nederland 1 die u terug kunt kijken. Enkele uren na een uitzending op Nederland 1 kan je op deze pagina aflevering terugkijken. Helaas kan je niet elke uitzending van jouw favoriete programma hier terug kijken, vaak gaat dit om muziek, films, sport of afleveringen van niet Nederlandse zenders. Herhaling.nl heeft geen beschikking over de afleveringen, maar verwijst door naar de juiste afleveringen. Herhaling.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de afleveringen. De rechten van de aflevering liggen bij "Nederland 1".