Populair op RTL 4

RTL 4

RTL 4 is een commerciele televisiezender die valt onder RTL Nederland. RTL 4 zendt informatieve programma's, nieuws en actualiteiten programma's, films en series uit. De programmadirecteur is Erland Galjaard en de slogan van RTL 4 is "Natuurlijk RTL 4".

RTL 4 geschiedenis

RTL 4 staat voor Radio Televisie Luxemburg 4 en is een Nederlanstalige commerciële zender en zendt sinds 1989 uit in Nederland. RTL 4 is na Nederland 1 de best bekeken televisiezender. RTL 4 valt onder het bedrijf RTL Nederland, waar op RTL 5, RTL 7 en RTL 8 onder vallen. In 1989 begon RTL 4 onder de naam RTL RTL-Véronique als jongerenzender. Een jaar later werd de naam al verranderd in RTL 4. In 1998 kreeg RTL 4 een nieuw logo en vernieuwde programmering en ging het zich niet enkel op programma's voor jongeren richten. In 2007 besloot RTL Nederland om alle programma's in breedbeeld uit te zenden. RTL is officieel in Luxemburg gevestigd waardoor het bepaalde Nederlandse wetgeving kan ontwijken m.b.t. commercials en sponsoring.

RTL Radio

RTL 4 heeft sinds je 1990 verschillende radiozenders gehad waaronder RTL 4 Radio, RTL Radio, Happy RTL, RTL Rock Radio en RTL FM. Deze zenders zijn inmiddels allemaal gestopt.

RTL 4 Gemist

Op deze pagina vindt je alle uitzendingen van RTL 4 die u terug kunt kijken. Enkele uren na een uitzending op Nederland 1 kan je op deze pagina aflevering terugkijken. Helaas kan je niet elke uitzending van jouw favoriete programma hier terug kijken, vaak gaat dit om muziek, films, sport of afleveringen van niet Nederlandse zenders. Herhaling.nl heeft geen beschikking over de afleveringen, maar verwijst door naar de juiste afleveringen. Herhaling.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de afleveringen. De rechten van de aflevering liggen bij "RTL 4".