Populair op RTL 5

 • Expeditie Robinson

  Expeditie Robinson

  Met een expeditie zonder Belgen kan geen enkele Robinson-vip zich...

 • Holland in da Hood

  Holland in da Hood

  Voor deze uitzending van Holland in da Hood gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Cheat On Me

  Cheat On Me

  Realityprogramma waarin tien koppels hun relatie maximaal op de...

 • Passie In De Polder

  Passie In De Polder

  Zes markante Nederlanders worden gevolgd, die ervan dromen door te...

 • Tabatha's Salon Takeover

  Tabatha's Salon Takeover

  Janeen Nufer heeft al haar geld geïnvesteerd in haar salon Earth...

 • Take Me Out

  Take Me Out

  Datingprogramma waarin één single man in een liefdesarena staat...

RTL 5

De zender RTL 5 is een Nederlandstalige zender die valt onder RTL Nederland dat voorheen Holland Media Group heette. RTL 5 zendt op televisie uit sinds begin oktober 1993. Tot augustus 2005 richtte RTL 5 zich voornamelijk op mannen en zond het veel zakelijke programma's en sport uit. Vanaf augustus 2005 is RTL 5 zich op een breder publiek gaan richten, voornamelijk op jonge kijkers tussen de 15 en 35 jaar. RTL 5 zendt momenteel vooral reality, series, films en amusement programma's uit. De slogan van RTL 5 is "Jouw RTL 5".

RTL 5 Geschiedenis

In 1993 kwam RTL 5 als 2e zender van RTL Nederland op televisie. De zender moest vooral programma's gaan maken voor mensen die niet keken naar RTL 4. RTL 5 ging veel series uitzenden en daarnaast een hoop sport. In 2005 vond de grootste verandering plaats, de zender Yorin stopte de zender ermee en nam RTL 5 de meeste programma's van Yorin over. De programma's die op dat moment werden uitgezonden op RTL 5 verhuisden naar RTL 7. RTL 5 heeft in de loop der jaar een hoop namen gehad, de namen die RTL 5 heeft gevoerd zijn RTL V, RTL 5 Nieuws en Weer en RTL 5.

RTL 5 Gemist

Op deze pagina vindt je alle uitzendingen van RTL 5 die u terug kunt kijken. Enkele uren na een uitzending op RTL 5 1 kan je op deze pagina aflevering terugkijken. Helaas kan je niet elke uitzending van jouw favoriete programma hier terug kijken, vaak gaat dit om muziek, films, sport of afleveringen van niet Nederlandse zenders. Herhaling.nl heeft geen beschikking over de afleveringen, maar verwijst door naar de juiste afleveringen. Herhaling.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de afleveringen. De rechten van de aflevering liggen bij RTL 5.