Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Van Der Vorst Ziet Sterren "Aflevering 12"

Talkshow waarin nationale en internationale sterren worden bezocht, in binnen- en buitenland, thuis en achter de schermen.

Uitgezonden: op RTL 4

Aanraders

 • Voetbal International

  Voetbal International

  Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen...

 • The Voice Of Holland

  The Voice Of Holland

  Spectaculaire muzikale zoektocht van Marco Borsato, Trijntje...

 • Jensen!

  Jensen!

  Voor deze uitzending van Jensen! gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • Vakantieliefdes

  Vakantieliefdes

  Voor deze uitzending van Vakantieliefdes gemist is geen beschrijving beschikbaar.

 • De Hokjesman

  De Hokjesman

  De Hokjesman gaat op onderzoek in de volkse beweging die van...

 • Had je moeten zien!

  Had Je Moeten Zien!

  Het is vandaag vrijdag en dat betekend: 'Bijna weekend! En omdat te vieren hebben wij een extra-lange...

Reacties op "Van Der Vorst Ziet Sterren"

Nieuws rondom "Van Der Vorst Ziet Sterren"

Grote namen in nieuwe seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren

Afgelopen vrijdag ging het nieuwe seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren van start. In de 1e uitzending bezocht Peter van der Vorst zowel Linda de Mol als de Amerikaanse filmster Matt Damon. De komende weken komen ook onder anderen Gordon, Katy Perry, Ilse de Lange, Jennifer Anniston, Rafael Nadal, Frans Bauer en Waylon voorbij in 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. 1e aflevering van Van Der Vorst...

Lees verder...

Over "Van Der Vorst Ziet Sterren"

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst en heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd. Van Der Vorst Ziet Sterren is het eerste programma van Paul de Leeuw's productiehuis E.V.A. Media dat op de televisie te zien is.

Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren (RTL 4) gemist? Op deze 'Van Der Vorst Ziet Sterren-gemist' pagina vind je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren die je gemist hebt.

Herhaling.nl doet er alles aan om direct na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending op Herhaling.nl te zetten. De rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren liggen bij RTL 4, Herhaling.nl stuurt je daarom door naar de juiste uitzending van de juiste zender. Herhaling.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren.